Bijsterveld Bedrijfskleding is trots om als Dassy-dealer -naast alle andere kwaliteitsproducten van Dassy- ook de nieuwe D-FX lijn te mogen verkopen. Dassy heeft slechts enkele dealers voor deze introductie geselecteerd. De D-FX collectie heeft een krachtig technisch ontwerp van slijtvaste en duurzame stoffen met waterafstotende behandeling. Cordura® versterkingen op cruciale plaatsen maken deze collectie uiterst betrouwbaar. De aansluitende pasvorm creëert een modernere look en de stretch stoffen zorgen voor een hoge bewegingsvrijheid, wat resulteert in een hoog comfort.

Ook het vernieuwde design met vier opmerkelijke kleuren en reflecterende details mist z’n visueel effect niet. DASSY werkkledij is ontwikkeld naar de nieuwste klantwensen, zo hebben verschillende modellen bijvoorbeeld een gsm-en tabletzak.

 De collectie bevat 12 nieuwe kledingsstukken. De D-FX collectie is vanaf heden beschikbaar. Een werkbroek (DASSY Spectrum), een werkbroek met kniezakken (DASSY Nova), een werkshort (DASSY Cosmic), een werkvest (DASSY Atom), een sweatshirt jas (DASSY Pulse), een sweatshirt (DASSY Stellar), een polo (DASSY Orbital) en de twee nieuwe modellen veiligheidsschoenen (DASSY Sparta en DASSY Corus). Een wind-en waterdichte jas (DASSY Hyper), een softshell vest (DASSY Gravity), een bodywarmer (DASSY Fusion), een bretelbroek met kniezakken (DASSY Voltic) en een t-shirt met lange mouwen (DASSY Sonic).

Vele D-FX modellen zijn inmiddels beschikbaar* in vier nieuwe, opmerkelijke kleuren en een brede maatrange. In onze showroom ziet u de diverse modellen en kleuren. Kunt u niet wachten kijk dan op http://www.dassy.eu/nl-be/Collecties/dassy-d-fx/?p=all. Hieronder een afbeelding van de Nova werkbroek en de Cosmic werkshort.

*De Orbital is wel bij ons te bewonderen echter op termijn leverbaar. De Gravty, Voltic, Fusion, Hyper en Sonic zijn binnenkort leverbaar. De schoenen hebben we niet opgenomen in ons  assortiment. Ze zijn natuurlijk wel op bestelling leverbaar.

Joomla templates by a4joomla