Bijsterveld Bedrijfskleding is een familiebedrijf die een ruime klantenkring een goede naam heeft opgebouwd. Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein in Loppersum (Industrieweg). Daar beschikken we over een groot magazijn met een ruime showroom en pasmogelijkheden in een huiselijke werksfeer. Aan de gesprekstafel bieden we in nauw overleg maatwerk in bedrijfskleding, in maat en uitvoering, in levertijd en geheel naar wens en verwachting van de klant. Wij hebben twee belangrijke uitgangspunten in ons werk: 'uw personeel wordt uw ambassadeur'. 'U wordt onze ambassadeur.

Van top tot teen
Wij leveren bedrijfskleding op maat. “Van top tot teen”: caps, mutsen, sjaals, truien, sweaters, overhemden, polo’s, t-shirts, jassen, handschoenen, broeken, sokken en andere bedrijfskledingstukken. Desgewenst vullen we aan  met regenkleding, laarzen, klompen, instappers en veiligheidsschoeisel, eventueel voorzien van inlegzolen, veters en onderhoudsmiddelen.  Op het gebied van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) als gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, staffilters en aangepaste handschoenen, zijn wij inmiddels totaalleverancier.

Materiaalkeuze, uitvoering, aantal en maatvoering worden in overleg helemaal afgestemd op uw wensen. Wij doen geen concessies aan kwaliteit, maar stemmen ons advies af op wat uw bedrijf nodig heeft. Dat doen we vanuit een ruim aanbod aan kwaliteitsmerken die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen.

Waar staan wij voor?
Wij staan voor gegarandeerde kwaliteit en levertijd. En we letten niet op onze tijd als we met u in gesprek zijn. Bijna alle producten hebben we in alle maten, kleuren en materiaaldikte op voorraad om u een goede indruk te kunnen geven. Wij personaliseren uw kleding naar uw (bedrijfs)eisen en naar uw wensen. We leveren advies op maat met een perfecte match tussen verwacht gebruik, kleur en huisstijl.


In kleding maken we van uw personeel één ploeg. En we rekenen daarvoor een prijs die u mag verwachten op basis van onze offerte: een faire prijs met een consistente marge en dito garantie. We beloven nooit iets wat we niet waar kunnen maken.


We houden gratis pas-sessies aan huis of in onze showroom. De levering geschiedt door ons op de afgesproken tijd in één pakket en per medewerker verpakt en gestickerd. We leveren uitsluitend in karton en herbruikbaar plastic. U betaalt op factuur, waarop de codering van het geleverde per artikel is aangegeven. Rijzen er toch nog problemen, dan lossen we die snel en adequaat op. Als klant bent u onze beste ambassadeur.

 

Bron van succes?

Wat maakt Bijsterveld zo succesvol?

“Onze persoonlijke aanpak. Wij schuiven geen dozen, maar we hebben persoonlijk contact met alle klanten. We laten hen rustig kijken, we stellen gerichte vragen en we geven adviezen op maat. De uiteindelijke levering is naar wens en op tijd en de factuur komt overeen met wat we afspraken! Daarvoor staan we garant.”

De meeste klanten zitten in het noorden, maar de verste klant is een groot bedrijf in Apeldoorn. “Die klant hebben we al heel lang, en die is dus kennelijk heel tevreden.”