Skip to main content

Borduren maakt bedrijfskleding een visitekaartje voor uw bedrijf

Kleding kan worden voorzien van een logo, afbeelding of naam door middel van borduren.

Bedrijfskleding is het visitekaartje voor uw bedrijf. Evenals belettering op een bedrijfsauto is een logo afbeelden op uw bedrijfskleding doelgerichte en goedkope reclame. U en uw medewerkers worden gezien en vaak wordt de bedrijfsnaam onthouden aan de hand van het logo of tekst op de kleding.

Met borduren kan op bedrijfskleding uw logo en/of tekst worden aangebracht.

Eerst wordt met een computerprogramma het geheel omgezet naar een globaal borduurprogramma voor de borduurmachine. Vaak wordt dit programma met de hand aangepast.

Er zijn tal van mogelijkheden om het borduurprogramma te verfraaien. Dikkere randen, patroon in de vlakken, steekrichting etc.

De borduurmachines kunnen veelal met 12 verschillende kleuren in 1 borduring werken. Er kan gekozen worden uit heel veel kleuren garen uit het leveringsprogramma van Madeira.

Als het borduurprogramma klaar is, wordt er een kleurenprint van gemaakt die een goed beeld geeft hoe het eind product er uit komt te zien. Na goedkeur van de impressie worden de kledingstukken ingespannen in een zgn spanraam.

De borduurmachine brengt aan de hand van het programma de borduringen aan. Als de producten gereed zijn wordt het geheel gecontroleerd.